Mooi om te zien hoe goed de nieuwe website presteert!

We zijn nu zeer goed te vinden en zien dat terug in de aanmeldingen.

Tandarts Maaike Schutjes over de website De Haagse Tandarts

Wij maken websites voor huisartsen, therapeuten, tandartsen, apotheken en andere professionals in de gezondheidszorg

Ontwerp logo en huisstijl, realisatie website praktijk in ergotherapie

Met Nikolai heb ik enorm fijn gewerkt aan de website voor mijn nieuwe ergotherapie praktijk. Nikolai is professioneel in zijn werkwijze en kan goed meedenken over welke vormgeving en teksten passen bij wat ik graag wil uitstralen, of hoe ik de vindbaarheid van de website kan vergroten.

Met het logo heeft hij echt een beeldmerk gecreëerd en daarnaast heeft hij prachtige foto’s gemaakt, waarmee mijn website helemaal af is. Ik kijk uit naar de verdere samenwerking!

Jorik Brugman, Ergotherapeut
Thuis Vitaal

Website voor uw Huisartsenpraktijk
Website voor uw Huisartsenpraktijk

Ontwerp huisstijl en website Huisartsenpraktijk De Plantage

Vier maanden na het lanceren van de website is mijn praktijk serieus gegroeid vanwege de site. Ik heb op de home-page een button met ‘inschrijven’ gezet. En via die weg heb ik veel aanwas gekregen – meer jonge mensen ook. Ik zit nu bijna op de norm van 2.300 patiënten.

En laatst kreeg ik zomaar ineens een mail met de felicitaties voor mijn fraaie nieuwe site. Van een collega-huisarts. Bijzonder!

Nikolai heeft een enorm positieve houding. Zijn frisse energie is aanstekelijk! Hij heeft echt het verschil gemaakt met de perfecte website en zijn ondersteuning.

Joost Swart, Huisarts
Huisartsenpraktijk De Plantage

Ontwerp logo, huisstijl en website Praktijk in Haptotherapie

Vanaf het begin voelde ik me goed begrepen door Nikolai. Hij kon mijn wensen vertalen in ideeën, wat ik echt knap vind. Met zijn creatieve brein heeft hij een veel mooiere site gemaakt dan ik me kon wensen. Het was lekker werken samen, leuke 1-2tjes. Hij luistert goed, geeft vertrouwen en heeft humor.

De huisstijl is ontstaan door een muurtje waar ik voor stond tijdens de fotosessie. Fotograferen kan hij dus ook goed, zie portretten. Na 10 jaar praktijk is het heerlijk een nieuwe, frisse site, logo en huisstijl te hebben waar ik weer lang mee voort kan.

Corinne Krikhaar, Haptotherapeut
Praktijk in Haptotherapie

Website voor uw Huisartsenpraktijk