Vier maanden na het lanceren van de website is mijn praktijk serieus gegroeid…

Huisarts Joost Swart over zijn website in het blad van de Landelijke Huisartsen vereniging.

(Download PDF)

Wij maken websites voor huisartsen, therapeuten, tandartsen, apotheken en andere professionals in de gezondheidszorg

Huisartsen, therapeuten, tandartsen en andere zorgprofessionals over onze samenwerking

Website voor uw Huisartsenpraktijk

Ontwerp huisstijl en website Huisartsenpraktijk De Plantage

Vier maanden na het lanceren van de website is mijn praktijk serieus gegroeid vanwege de site. Ik heb op de home-page een button met ‘inschrijven’ gezet. En via die weg heb ik veel aanwas gekregen – meer jonge mensen ook. Ik zit nu bijna op de norm van 2.300 patiënten.

En laatst kreeg ik zomaar ineens een mail met de felicitaties voor mijn fraaie nieuwe site. Van een collega-huisarts. Bijzonder!

Nikolai heeft een enorm positieve houding. Zijn frisse energie is aanstekelijk! Hij heeft echt het verschil gemaakt met de perfecte website en zijn ondersteuning.

Joost Swart, Huisarts
Huisartsenpraktijk De Plantage

Ontwerp logo, huisstijl en website Praktijk in Haptotherapie

Vanaf het begin voelde ik me goed begrepen door Nikolai. Hij kon mijn wensen vertalen in ideeën, wat ik echt knap vind. Met zijn creatieve brein heeft hij een veel mooiere site gemaakt dan ik me kon wensen. Het was lekker werken samen, leuke 1-2tjes. Hij luistert goed, geeft vertrouwen en heeft humor.

De huisstijl is ontstaan door een muurtje waar ik voor stond tijdens de fotosessie. Fotograferen kan hij dus ook goed, zie portretten. Na 10 jaar praktijk is het heerlijk een nieuwe, frisse site, logo en huisstijl te hebben waar ik weer lang mee voort kan.

Corinne Krikhaar, Haptotherapeut
Praktijk in Haptotherapie

Website voor uw Huisartsenpraktijk

Website voor uw Huisartsenpraktijk

Ontwerp en realisatie website tandartsenpraktijk De Haagse Tandarts

Nikolai heeft ons geholpen met het definiëren van onze doelgroep en heeft de website speciaal voor onze doelgroep gemaakt. Hij kwam met goede ideeën, denkt altijd mee, is kritisch, maar schakelt snel en gaf ons goede tips.

Mooi om te zien hoe goed de nieuwe website presteert. We zijn nu zeer goed te vinden en zien dat terug in de aanmeldingen!

Maaike Schutjes, Tandarts
De Haagse Tandarts

Ontwerp logo en huisstijl, realisatie website praktijk in ergotherapie

Met Nikolai heb ik enorm fijn gewerkt aan de website voor mijn nieuwe ergotherapie praktijk. Nikolai is professioneel in zijn werkwijze en kan goed meedenken over welke vormgeving en teksten passen bij wat ik graag wil uitstralen, of hoe ik de vindbaarheid van de website kan vergroten.

Met het logo heeft hij echt een beeldmerk gecreëerd en daarnaast heeft hij prachtige foto’s gemaakt, waarmee mijn website helemaal af is. Ik kijk uit naar de verdere samenwerking!

Jorik Brugman, Ergotherapeut
Thuis Vitaal

Website voor uw Huisartsenpraktijk

Meer Referenties

Nikolai combineert de unieke eigenschappen om logo’s, huisstijlen en websites vorm te geven en deze technisch te realiseren naar de laatste standaarden.

Hij voelt snel aan wat de wensen en mogelijkheden zijn en vertaalt dat in een verassend en passend ontwerp. Daarbij houdt hij op autonome wijze vast aan zijn eigen professionele standaarden waaraan een goed ontwerp dient te voldoen.

Met veel geduld laat hij dat inzien, met ruimte voor flexibiliteit en variëteit, om vervolgens in nauwe samenwerking tot het beste resultaat te komen. Zijn creatieve en technische vaardigheden in combinatie met up-to-date kennis van de nieuwste ontwikkelingen in zijn vakgebied staan garant voor topkwaliteit.

Nikolai heeft de deskundigheid en creativiteit om een esthetische en tegelijkertijd gebruiksvriendelijke website te produceren met vele flexibele mogelijkheden.

Naast dit alles is hij zeer betrouwbaar, secuur en reageert altijd snel op vragen. Ik raad hem zonder reserves aan.

Ik heb Nikolai leren kennen als iemand die vlot aanvoelt wat je wensen en bedoelingen zijn. Vanuit dat beeld weet hij een mooi en zeer bruikbaar product te creëren waarbij dienst verlenen hoog in het vaandel staat.

Ik ben erg tevreden over de samenwerking met Nikolai en kan hem iedereen van harte aan bevelen!

Ik heb als bestuurslid van een landelijke beroepsvereniging een aantal jaren samengewerkt met Nikolai. Mijn ervaringen waren zeer positief. Hij heeft veel verstand van zaken, denkt goed mee en is precies. Altijd bereikbaar voor overleg en reageert snel op vragen of problemen aangaande de website.

Nikolai heeft gerny.nl voor mij herontwikkeld – en met groot succes! De website ziet er niet alleen goed uit, maar hij heeft ook commercieel en marketingtechnisch met mij meegedacht.

Het resultaat: een mooie website die aantrekkelijk is en helder, die geoptimaliseerd is voor google, en die klanten trekt. Bovendien is Nikolai heel prettig om mee samen te werken. Hij reageert altijd snel en doet wat nodig is. Een aanrader!

Nikolai is getalenteerde designer die creativiteit en techniek uitstekend weet te combineren. Verder weet hij als geen ander hoe je van een idee een fantastisch, stijlvolle en uniek design en website kan maken.